JLM Perković d.o.o.
Put Luskino b.b., 51211 Matulji, Hrvatska
E-mail: perkovic@jlm-perkovic.hr
Tel.: +385 (0)51 275-121
Fax: +385 (0)51 275-122
NOVOSTI
CNC TOKARILICA DOOSAN PUMA 2600LM
Nabavkom visokopreciznog cnc tokarskog obradnog centra Doosan Puma 2600LM osim povečanja kapaciteta,  osigurani su uvijeti za smanjenje rokova isporuke.  

JLM PERKOVIC na CNR EXPO
Naše predstavništo u Turskoj tvrtka JLM-Perkovic Türkiye po prvi puta nastupit će na sajmu Avrasian Boat Show koji će se održati od 15. – 24. Veljače 2013, u Istanbulu CNR EXPO.
Isporučen prvi u seriji motorni pogon hidraulične pumpe
Za domaćeg naručitelja isporučili smo prvi u seriji industrijski motorni pogon hidraulične pumpe za potrebe specijalnog vozila ...
» News archive
 
 

Prirubnice

Opis proizvoda:
Spojka služi za spoj osovine propelera i brodske kopče, centriranje na strani brodske kopče se ostvaruje preko cilindričnog dosjeda te na strani osovine propelera može biti cilindrična ili konusna rupa. Spoj se osigurava vijcima.

Kvaliteta mateijala: spojka je izrađena iz kvalitetnog legiranog čelika 42CrMo4 (Č.4732), vijci su u kvaliteti čvrstoće 8.8, spojka se zaštičuje bruniranjem, bruniranje je postupak trajne površinske zaštite.

Info: u ponudi nudimo spojke sa cilindričnom ili konusnom rupom prema dimenzijama iz standardnog programa ili prema zahtijevu naručioca.
Prirubnice
Kliknite na sliku za uvečati!
Preuzmite nacrt
TEHNIČKE KARAKTERISTIKE